OM FISNEX

FisNex er en full-service udbyder af gaming cafe-løsninger.

Hvorfor FisNex

Hvem er FisNex og hvorfor eksisterer vi?

I senere år har E-sportsverdenen for alvor taget fart, hvilket har bidraget til en stor efterspørgsel efter flere e-sportscentre og net-caféer. Dog har det også efterladt et ”hul” i markedet, da det er de færreste, som har de nødvendige tekniske evner og det rette kendskab til spilleverdenen, der kræves for at bygge et succesrigt E-sportscenter.

Måske er du bekendt med det tekniske, eller måske det spilmæssige, men er du hjemmevant i begge områder?

Hos Fisnex udgør vi mere end 22 års erfaring inden for teknologi- og spillebranchen. Derfor er vores softwareløsning udarbejdet ud fra et solidt og erfaringsrigt grundlag.

Vi har fulgt den tekniske udvikling i mange år og var nogle af de første til at springe ombord på E-sport-vognen. Med vores pålidelige ekspertise har vi evnerne og redskaberne til at skære eventuelle udfordringer fra, der måtte opstå i løbet af processen, så du kun skal koncentrere dig om din forretning.

Vores mange år i branchen har bidraget til en bred vifte af erfaring, der gør processen nemmere og mere overskuelig for dig. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at vælge alt fra de rigtige samarbejdspartnere til det rette inventar og meget mere.

Hos Fisnex hjælper vi dig med at skabe attraktive rammer for din forretning.

60+

Esportscentre

1000+

Klienter

20+

Års erfaring